Čarobnost satena
Ko boste enkrat spali na satenu, boste težko spali na čem drugem. Izjemno prijetna, mehka in lahkotna tkanina deluje kot druga koža. Rjuhe priporočamo vsem, ki, tako kot mi, verjamete, da je zdravo spalno okolje osnova za resnično sproščujoč počitek.

Odličnost je v preprostosti
Rjuho smo izdelali tako, da je njena uporaba zelo preprosta in da tudi o intenzivni uporabi ohranja svoje lastnosti. Perete jo lahko na 60°C in sušite v sušilnem stroju. Barve so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne. Če želite povečati lesk satena, jo lahko tudi zlikate. Zaradi vseh teh lastnosti rjuho toplo priporočamo najobčutljivejšim, alergikom in astmatikom.

Kako izbrati pravo rjuho
Tudi najlepša posteljnina izgubi privlačnost, če je ne dopolnite z rjuho ustrezne barve. Rjuhe Hera Extra se barvno ujemajo z vso Odejino posteljnino. Če želite doseči zelo umirjen izgled spalnice, izberite rjuho, ki barvno najbolj ustreza osnovni barvi posteljnine. Za bolj dramatičen učinek vam predlagamo izbiro rjuhe, ki barvno dopolnjuje eno izmed manj zastopanih barv v posteljnini ali je celo kontrastne barve. Predvsem pa se igrajte s kombinacijami in uživajte v čarobnosti barv.

100% bombaž – saten »easy-care«

Rjuha Hera Extra

  • Odeja
  • Šifra: 2081-4
  • 45.14€