Postopek nakupa

Kako opraviti nakup
Ker gre pri večini izdelkov v naši trgovini za oblačila se pred nakupom prepričajte o vaši velikostni številki. Obstajajo različni standardi velikosti. Mi uporabljamo evropski standard.
Pred nakupom lahko preverite velikost v naši tabeli velikosti ali pa se za nasvet obrnete na nas (04 231 44 00, 031 37 69 37, info@alisa.si ali online pomoč na desni strani ekrana).

Postopek nakupa.

 1. V katalogu izberete željen izdelek, določite opcijo ( velikost, barvo ...) ter kliknete » v košarico«.
  Artikel je bil dodan v košarico.
 2. Postopek ponovite za drug izdelek. V kolikor želite zaključiti nakup kliknite » Na blagajno«.
 3. »Košarica« V košarici se nahajajo izbrani izdelki. Tu lahko urejate svoj izbor, vpišete kodo darilnega bona, kodo kupona za popust. Vsak vnos ali spremembo potrdite z »Posodobi«. Kliknite »Naslednji korak«.
 4. »Vaši podatki« Če potrdite »Kreiraj račun« boste postali registriran uporabnik in vam bodo dane možnosti pregleda zgodovine naročil. Vpišite podatke plačnika naročila. S potrditvijo »Novice« vas bomo seznanjali z novitetami v naši trgovini. V kolikor želite dostavo na drug naslov umaknite potrditev »Naslov za plačilo in dostavo je isti” in vpišite podatke za dostavo. Kliknite »Naslednji korak«.
 5. »Plačilo Dostava« Izberite način plačila in način dostave. Potrdite strinjanje s pogoji. Kliknite »Naslednji korak«.
 6. »Preverjanje« Preverite pravilnost podatkov.
  V primeru popravka se vrnite nazaj z "Nazaj " in v posameznem koraku popravite podatke nakupa. Za izbiro drugega artikla ponovite postopek pod številko 1. Izdelek lahko izbrišete iz košarice z klikom na križec ob artiklu. Količino izdelka popravite tako, da spremenite količino in kliknete "Posodobi".
  Za zaključek nakupa kliknite »Potrdi naročilo«.
 7. Kopijo nakupa boste prejeli na vaš e-naslov, ki ste ga navedli v podatkih za plačilo. V primeru, da niste prejeli kopije nakupa nas kontaktirajte.

Ostale možnosti nakupa
–  direktno preko e-pošte Na e-naslov info@alisa.si nam posredujte podatke izdelka  (naziv, šifra, opcija (barva, velikost), vaše podatke ter način plačila.
–  telefonsko naročilo Pokličite nas na tel.: 04 231 44 00 ali 031 37 69 37.